Pravno obaveštenje

Pravno obaveštenje

Stavovi izneti u tekstovima su isključivo stavovi autora i ni na koji način ne odražavaju stavove Inicijative za društvenu odgovornost. Inicijativa za društvenu odgovornost ima isključivo vlasništvo autorskih prava nad svim autorskim radovima koji su na bilo kakav način uključeni u ovaj veb sajt. Sva prava su zadržana. Posetilac ili korisnik veb sajta koristi sadržaj na veb sajtu isključivo za svoju sopstvenu, nekomercijalnu potrebu. Svaki drugi oblik upotrebe sadržaja veb sajta (npr. kopiranje, reprodukcija, distribucija i slično) u komercijalne svrhe je zabranjen.

Informacije i materijale koji se kao takvi prikazuju na veb sajtu posetilac ili korisnik veb sajta može preuzeti iskuljučivo za svoju sopstvenu potrebu i kućnu upotrebu, pri čemu ne sme doći do kršenja naznačenih autorskih prava, prava intelektualne svojine ili drugih prava o kojima postoji obaveštenje. Dozvoljeno je preuzimanje i štampanje informacija i materijala sa namenom pregleda i korišćenja u nekomercijalne svrhe. Svako drugo kopiranje, distribucija, ponovno objavljivanje, promene informacija i materijala na https://uperiprstom.wordpress.com ili njihova distribucija na bilo koji način bez prethodne pismene dozvole je zabranjena. Zabranjena je upotreba bilo kojih elemenata veb sajta https://uperiprstom.wordpress.com za bilo koje druge namene, osim za isključivu ličnu, nekomercijalnu i kućnu upotrebu. Inicijativa za društvenu odgovornost ne odgovara za oblik i sadržaj povezanih veb sajtova.

Inicjativa za društvenu odgovornost se trudi da održava podatke na veb sajtu pravilnim i ažurnim. Inicijativa za društvenu odgovornost ne može biti odgovorna za eventualnu štetu ili izgubljenu dobit koja bi kod korisnika veb sajta nastala usled upotrebe veb sajta ili nemogućnosti korišćenja navedenog. Inicijativa za društvenu odgovornost zadržava pravo da bez prethodnog obaveštenja promeni ili ukine veb sajt, kao i da promeni njegovu namenu. Cilj Inicijative za društvenu odgovornost je da sve informacije na sajtu budu kompletne, precizne i ažurirane, a obavezuje se da će preduzeti sve moguće korake kako bi bez odlaganja učinile neophodne ispravke, ukoliko se za tim ukaže potreba.

Podaci koje Inicijativa za društvenu odgovornost prikuplja na bilo koji način preko veb sajta namenjeni su za isključivu internu upotrebu i Inicijativa za društvenu odgovornost ih štiti u skladu sa propisima koji regulišu zaštitu ličnih podataka i zakona o obligacionim odnosima.

Korišćenjem veb sajta korisnik potvrđuje da je prihvatio prethodno navedene uslove i da se sa njima slaže.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s